SaveOnEnergy a dezvăluit cele mai „Instagrammabile” minuni naturale din lume. Delta Dunării este pe locul cinci, după ce a primit aproape 1.700.000 de hashtaguri.

Turiştii caută să îmbrăţişeze natura, dar să-şi îmbogăţească şi feed-ul de pe Instagram. SaveOnEnergy a analizat datele Instagram, pe baza hashtag-urilor obținute de fiecare destinație.

Delta Dunării este printre cele mai capturate şi împărtăşite creaţii naturale, cu 1.638.573 de menţionări.

Primele cinci minuni naturale ale lumii de pe Instagram sunt Parcul Naţional Yosemite, Cascada Niagara, Marele Canion, Deşertul Sahara, Delta Dunării.

Cea mai pitorească minune naturală din lume

Pentru a determina ce destinaţii ar trebui incluse în studiu, SaveOnEnergy a chestionat 2.230 de respondenţi şi le-a cerut să numească ce minune naturală doresc cel mai mult să viziteze în întreaga lume.

Primele 15 cele mai frecvente răspunsuri au fost apoi clasificate folosind numărul de etichetări pe platforma de socializare Instagram.

Cea mai pitorească minune naturală a fost Parcul Naţional Yosemite din SUA, cu aproximativ cinci milioane de hashtag-uri pe Instagram, scrie Mediafax.

Delta Dunării a adunat aproape 1.700.000 de hashtag-uri

Celebra Cascadă Niagara din Canada este pe locul al doilea, cu puţin peste 4,6 milioane de hashtaguri.

Pe locul trei este o altă locaţie din SUA, Marele Canion, cu peste 4,1 milioane de hashtag-uri.

Deşertul Sahara este al patrulea, cu peste 2,2 milioane de hashtag-uri pe Instagram. Locul al cincilea este ocupat de Delta Dunării, care a adunat 1.638.573 de hashtag-uri.

La distanţă mică, dar în afara top 5 se situează Insulele Galapagos din Ecuador.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *