Cu o distribuție compusă aproape în întregime din oameni de culoare, filmul Jingle Jangle: A Christmas Journey este o extravaganță muzicală distractivă, care ar trebui să se dovedească a fi foarte populară în acest sezon de sărbători, mai ales având în vedere o iarnă cu potențial sumbru, când oamenii vor avea probabil nevoie de un astfel de film mai mult ca oricând.

Forest Whitaker joacă rolul principal al încântătorului Jeronicus Jangle, un fabricant de jucării din epoca victoriană în orașul imaginar Cobbleton. Complotul complicat se învârte în jurul lui Jeronicus care este prezentat în vremurile grele de după moartea soției sale și trădarea ucenicului său. Ani mai târziu, cu ajutorul tinerei sale nepoate Journey (Madelen Mills), Jeronicus reușește să-și recapete spiritul care l-a inspirat încă de la început.

Scriitorul / regizorul Talbert (Baggage Claim, Almost Christmas) a conceput inițial proiectul ca pe un musical. Partitura muzicală extraordinară conține melodii de-ale lui John Legend și Philip Lawrence, acesta din urmă cunoscut mai ales pentru colaborările sale câștigătoare ale premiilor Grammy cu artiști precum Bruno Mars.

Filmul prezintă doze generoase de slow-motion și animație CGI și reușește să insufle o poveste tradițională de sărbători care va ajunge ușor la un public foarte larg.

Companii de producție: Golden Girl, Get Lifted Film Co, Burr! Productions
Distribuitor: Netflix
Distribuție: Forest Whitaker, Keegan-Michael Key, Hugh Bonneville, Anika Noni Rose, Madelen Mills, Phylicia Rashad, Ricky Martin, Justin Cornwell, Sharon Rose, Lisa Davina Phillip, Kieron Dyer
Regizor / scenarist: David E. Talbert
Producători: Lyn Sisson-Talbert, David E. Talbert, Kristin Burr, John Legend, Mike Jackson, David McIlvain
Producători executivi: Vicki Dee Rock, Ty Stiklorius
Director de imagine: Remi Adefarasin
Proiectant producție: Gavin Bocquet
Redactori: Michael Tronick, Joe Galdo, Virginia Katz
Costumier: Michael Wilkinson
Compozitor: John Debney
Distribuție: Reg Poerscout-Edgerton, Lillie Jeffery

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *