Ziariștii de la New York Times au pus Maramureș și Bucovina pe lista destinațiilor de vacanță recomandate în timpul pandemiei. Principalul avantaj al regiunilor din nordul României este modul de viață care a dispărut în alte zone din lume. Topul a fost realizat pornind de la recomandările făcute de cititorii ziarului american.

Sunt zone care nu au fost invadate de turiști, cu peisaje spectaculoase, drumuri noroioase, ferme cu fânețe și căruțe trase de cai, este concluzia americanilor, potrivit Mediafax.

Singurele zone din România aflate pe această listă

„Lista, realizată pe baza recomandărilor cititorilor, are 52 de locuri din întreaga lume, iar Maramureșul, alături de Bucovina, sunt singurele zone din România aflate pe această listă. Maramureșul a fost ales pentru autenticitatea sa și pentru că aici mai poți găsi un mod de viață care a dispărut în alte zone din lume. Trebuie să profităm din plin de aceste lucruri, de unicitatea și autenticitatea Maramureșului și să dezvoltăm un turism care să păstreze acest mod de viață”, a anunțat pe Facebook, președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan.

Sursa: www.descopera.ro

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *