Inspirați de ultimele tendințe prezentate de cei mai importanți designeri ai momentului, îți aducem o listă de idei în care vei găsi ținute pentru orice ocazie – de la ieșiri în oraș la vacanțe tropicale și outfit-uri office. Iată 4 combinații vestimentare cool!

1. Ținuta de zi denim cu denim

Probabil singura constantă din istoria contemporană a modei, denimul #rezistă. După ce și-a demonstrat ani la rând utilitatea, după ce a îmbrăcat diverse forme și a servit unor interese sociale dintre cele mai diverse, acum scrie istorie, sezon după sezon. Așadar, putem premia denimul, pentru că prin intermediul lui moda a devenit cu adevărat accesibilă.

Pentru a evita efectul de “prea mult” combină două nuanțe diferite ale denimului. De exemplu, o cămașă de jeans indigo ar merge de minune cu o pereche de blugi albi, sau o cămașă de un albastru mai închis se potrivește la o pereche de blugi largi, washed out. Dar ținutele de denim nu trebuie să se limiteze la blugi. Poți alege o rochie din acest material cu franjuri statement care va întoarce priviri, iar fustele scurte de demin sunt la fel de populare.

2. Ținuta office cu costum

În acest an, când vine vorba de costume, sunt foarte populare culorile deschise, cum ar fi turcoaz sau galben pal. Optează pentru o pereche de pantaloni clasici largi – pe lângă că sunt foarte trendy, te vor ajuta să faci față mai ușor caniculei de afară și se vor dovedi adevărați salvatori la birou, unde aerul condiționat e dat la maxim. Un alt beneficiu ce merită menționat e faptul că poți să porți piesele din costum și separat, pentru a crea mai multe outfit-uri. Astfel, cu doar două piese – pantalonii clasici și sacoul – poți să creezi o varietate de ținute, de la unele sofisticate sau formale, la altele casual. Îmbracă sacoul deasupra unui tricou grafic, încalță o pereche de sneakers pe platformă și preț de câteva secunde ai transformat un accesoriu business într-un outfit perfect pentru o ieșire la film.

  • The trench coat – clasic și atemporal

Stilul clasic rămâne mereu actual și nimic nu demonstrează asta mai bine decât trenciul. Această piesă vestimentară este un must-have în garderoba ta. Este extrem de versatil și își va găsi locul într-o varietate de ținute. Poți să-l îmbraci cu fusta creion, pantaloni clasici sau blugii drepți. Poți să-l porți cu tocuri, adidași sau balerini. Alege versiunea clasică de bej pentru mai multă versatilitate, sau experimentează cu unele culori mai aprinse, cum ar fi albastru sau roșu. Cert este că trench-ul va fi salvarea ta.

3. Ținuta de seară all black/white/red

  • All Black, clasică și sofisticată

Negrul conferă o alură de mister și rafinament neîntrecut, de aceea, nimic nu te face să apari mai elegantă și mai sofisticată decât o ținută în care toate articolele vestimentare sunt negre. Alege o rochie neagră simplă pe care poți să o combini cu sandale cu o cataramă statement pe gleznă și o geantă pe umăr pentru o ținută de seară. Iar dacă vrei să porți all black la birou optează pentru o pereche de pantaloni clasici în această nuanță și un top cu mânecile bufante, care este în topul preferințelor în acest an.

  • Cod Roșu de curaj și pasiune

Roșu este o culoare puternică, care emană curaj, energie și pasiune. O culoare senzuală și încărcată de energie pozitivă. Fără îndoială, o ținută all red te va scoate din anonimat. Fii îndrăzneață și experimentează cu această culoare. Alege o rochie roșie pentru o ținută de seară sau o pereche de pantaloni roșii largi și o cămașă în aceeași nuanță pentru un eveniment ce are loc în timpul zilei. Îți recomandăm să nu porți accesorii în exces fiindcă roșul este o culoare puternică, iar dacă exagerezi cu bijuteriile, asta îți va încărca inutil ținuta.

  • All White

Acest stil minimalist este perfect atât pentru evenimente de zi, cât și cele de seară: poți alege să porți o pereche de pantaloni subțiri și o cămașă pentru o ținută office, o salopetă dacă vrei să mergi casual sau o rochie vaporoasă, dacă optezi pentru eleganță. Accesoriile potrivite îți vor eleva ținuta. Poți purta o pereche de cercei mari, colorați sau mai multe coliere fine, aurii, pentru un look de lux.

4. Ținuta neconvențională/tematică

  • Outfit-ul Boho Chic, creativ și original

Fiind un mix de accente boeme, detalii etnice, influențe hippie și elemente moderne, stilul boho chic este sinonim cu o atitudine relaxată și lejeră, dar care este în același timp neconvențională și romantică. Acest stil îți scoate în valoare creativitatea pentru că poți să îmbini în moduri neobișnuite imprimeuri retro, tribale, paisley, psihedelice, florale și multe altele. Joacă-te cu bijuterii supradimensionate, cu diferite materiale și texturi. Bucură-te de versatilitatea elementelor boho, de culorile vibrante și imprimeurile deosebite și creează-ți outfit-uri care se potrivesc pentru orice ocazie.

  • Ținuta de festival

Franjuri, culori neon, printuri animaliere, piese de inspirație boho – toate sunt în topul tendințelor când vine vorba de moda de festival. Alege o fustă maxi cu fantă generoasă și optează pentru culori vibrante – aceste detalii sigur te vor scoate în evidență. Sandalele pe talpă sunt must-have – stylish și comode, vei putea dansa toată noaptea fără bătăi de cap. Iar ca să faci față timpului răcoros de seară optează pentru un hanorac cropped oversized. Alege un rucsac colorat sau o borsetă care să-ți completeze ținuta, înarmează-te cu energie pozitivă și lasă magia muzicii să te cuprindă.

  • Ținuta retro: feel that 70’s vibe

Moda anilor ‘70 a revenit atât pe marile podiumuri, cât și viața noastră cotidiană. Astfel, că se poartă retro. Blugii cu talie înaltă largi sau evazați, sandalele cu platformă înaltă și eșarfele îți vor fi cei mai de încredere prieteni. Pentru un plus de efect, completează-ți ținutele cu accesorii care ies în evidență, cum ar fi cercei, brățări sau inele cu pietre colorate.

  • Ținuta de inspirație nautică

Dungile marinărești probabil nu vor ieși niciodată din tendințe, dar reinterpretează acest stil, optând pentru elemente oversized. Joacă-te cu culorile alb, albastru, bej, negru și roșu. Acest stil care a trecut testul timpului e caracterizat de simplitate și confort.

Sursa: www.solmar-shop.ro

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *