Perlele sunt considerate de foarte multă lume „băbești”, (cum ar spune Maurice Munteanu), deloc actuale și potrivite doar rochiilor de mireasă. Ei bine, aș vrea să încerc să „demontez” aceste mituri legate de perle și să vă îndrum să le priviți cu alți ochi.

Perlele pot fi cool & actuale, dar sigur că ele capătă aceste atribute în funcție de cum le stilizezi. Află în câte variante poți purta perlele!

1. Mix&match

Mixează perlele cu alte coliere-fantezie, oversized, astfel vor căpăta și acestea un aer fresh și modern. Ai grijă însă să nu porți o ținută cu imprimeuri psihedelice, s-ar putea să fie too much.

2. Pe cap

Bentițele sau agrafele acoperite cu perle sunt considerate accesoriile perfecte pentru o mireasă. Însă, acestea pot arăta și foarte punk atâta timp cât nu te coafezi cu bucle romantice, alegi un machiaj mai îndrăzneț, cu mult negru și porți un tricou cu formația ta preferată din liceu.

3. Pe pantofi

O pereche de pantofi acoperiți cu perle este o adevărată bijuterie. Ce ar fi să îi porți cu un costum masculin din catifea? Renunță la alte bijuterii și în nici un caz să nu încerci să porți perle și la gât.

4. La ochelari

Perlele agățate de ochelari au acum și o funcție estetică, nu doar una practică. O pereche de ochelari de soare cu un design ultra modern și grafic se completează de minune cu un șirag de perle clasice. Poți găsi cele mai cool perle pentru ochelari la magazinul Sunglass Curator.

5. Perlele mici

Trendul verii este să porți multe șiraguri subțiri, de diferite dimensiuni, cu perle mici. O cămașă din mătase sau din voal semitransparent și o fustă lungă plisată vor arăta romantic dar actual cu șiragurile din perle mici. Strânge-ți părul astfel încât acestea să fie cât mai vizibile.

6. Geanta cu perle

O geantă mică, de seară cu toarta din perle este accesoriul cel mai potrivit pentru o rochie minimalistă, lungă până în pământ și o pereche de espadrile. O ținută „easy to wear” dar cu acel twist de care avem mereu nevoie. Nu uita să dai mereu atenție detaliilor.

Sursa: www.elle.ro

Similar Posts