În luna iunie ai ce să urmărești pe Netflix, așa că venim în ajutorul tău cu o listă de filme și seriale noi pe care nu trebuie să le ratezi.

Iată ce filme și seriale noi nu trebuie să ratezi luna aceasta pe Netflix.

1. Sweet Tooth

Serialul Sweet Tooth, care debutează pe Netflix pe 4 iunie, este o poveste post-apocaliptică, bazată pe îndrăgitele benzi desenate de la DC Comics. Cu zece ani în urmă, „Marea Prăbușire” a creat haos în lume și a condus la apariția misterioasă a hibrizilor, copii pe jumătate om, pe jumătate animal. Neștiind sigur dacă hibrizii sunt cauza sau rezultatul virusului, cei mai mulți oameni îi vânează și se tem de ei. După zece ani petrecuți în pădurea izolată pe care o consideră căminul său, Gus, un băiat hibrid pe jumătate cerb, se împrietenește pe neașteptate cu un călător singuratic pe nume Jepperd (Nonso Anozie). Cei doi pornesc împreună într-o aventură extraordinară prin ceea ce a mai rămas din America, în căutarea răspunsurilor legate de originile lui Gus, de trecutul lui Jepperd și de adevăratul sens al cuvântului „acasă”.

2. Lupin – Partea 2

Din 11 iunie revine serialul Lupin, cu partea a doua a evenimentelor prin care trece Assane Diop (Omar Sy). Inspirat de aventurile lui Arsène Lupin, serialul spune povestea hoțului Assane Diop care vrea să își răzbune tatăl pentru nedreptățile pe care le-a suportat din cauza unei familii foarte bogate. În partea a doua a serialului, urmărit de Hubert și de acoliții lui, Assane îl caută pe Raoul și găsește un nou aliat neașteptat în timp ce pune la cale un plan măreț ca să dezvăluie crimele lui Hubert.

3. Awake

După un eveniment global care distruge capacitatea oamenilor de a dormi, o tânără vrea să-și salveze familia în timp ce societatea și propria ei minte se cufundă în haos. Rolurile principale din această peliculă sunt interpretate de Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez și Ariana Greenblatt, iar filmul poate fi văzut din 9 iunie.

4. Tragic Jungle

Filmul, disponibil tot din 9 iunie, spune povestea unei femei care decide să scape cu orice preț de o căsătorie aranjată. Astfel, ea fuge în jungla maya, unde natura sălbatică unește umanul cu supranaturalul.

5. Fatherhood

După decesul brusc al soției sale, un proaspăt tată (Kevin Hart) se vede nevoit să preia cel mai dificil rol din lume: cel de părinte. Filmul, disponibil din 18 iunie, este bazat pe o poveste adevărată despre dragoste și durere și te va emoționa până la lacrimi.

6. Carnaval

Pentru amatorii de comedii, acest film original Netflix va fi o adevărată plăcere. Pelicula ce poate fi vizionată din 2 iunie, urmărește aventurile prin care trece, după o despărțire, o tânără care este influencer. Ea își duce gratuit prietenele la carnavalul din Bahia și cu această ocazie află că viața nu se rezumă la like-urile de pe rețelele sociale.

7. Dancing Queens

Din 3 iunie poți urmări și această peliculă emoționantă dar și amuzantă care spune povestea unei tinere provinciale (Molly Nutley) care se visează mare dansatoare. Ea ajunge să se deghizeze în bărbat pentru a urca pe scenă într-un club de travestiți amenințat de faliment.

8. Creator’s File: GOLD

Un nou serial original Netflix, pe care îl poți urmări din 3 iunie, ne oferă oportunitatea de a vedea cum arată lumea creatorilor de conținut din Japonia. Cu umor sec și incisiv, comedianul Ryuji Akiyama îi satirizează pe aceștia, ajutat fiind de surprinzătorii și celebrii săi invitați speciali.

9. Summertime – Sezonul 2

Sezonul 2 al serialului Summertime poate fi vizionat începând cu 3 iunie și ne readuce în prim plan povestea modernă de dragoste dintre Ale și Summer. Este din nou vară și, deși multe relații s-au schimbat în anul care a trecut, prietenii își dau seama că există atracții cărora nu li se poate rezista.

10. Feel Good – Sezonul 2

Și Feel Good, serialul original Netflix, revine cu cel de-al doilea sezon din 4 iunie. După recidivă, Mae încearcă să se regăsească și să reia legătura cu George, dar începe să înțeleagă că, pentru a merge mai departe, va trebui să-și înfrunte trecutul. Într-unul dintre rolurile principale o poți vedea pe Lisa Kudrow, celebră pentru rolul lui Phoebe din serialul Friends.

11. Workin’ Moms – Sezonul 5

Serialul de comedie Workin’ Moms revine la Netflix cu sezonul 5, din 15 iunie. Seria prezintă aventurile prin care trec patru proaspete mămici care își cresc copiii și se confruntă cu despărțiri, întâlniri și probleme de serviciu

12. Black Summer – Sezonul 2

Din 17 iunie revine și serialul Black Summer, cu cel de-al doilea sezon. Vom avea parte de noi confruntări înfiorătoare în timpul apocalipsei zombilor, cu prădători frenetici și trupe armate violente care se luptă cu morții disperați.

13. Elite – Sezonul 4

18 iunie este data la care debutează pe Netflix sezonul 4 al serialului Elite. Un director sever și patru noi studenți sosesc la Las Encinas, marcând începutul unei serii de încurcături romantice și zvonuri periculoase, dar și al unui nou mister.

14. SEX/LIFE

SEX/LIFE este un nou serial original Netflix, cu Sarah Shahi, Mike Vogel, Adam Demos în rolurile principale, care debutează pe 25 iunie. Serialul urmărește o femeie aflată într-un triunghi amoros împreună cu soțul și cu trecutul ei, oferind o perspectivă incitantă asupra identității și dorințelor feminine.

15. Xtreme

Un thriller captivant ce apare din 4 iunie, prezintă aventurile prin care trece un asasin pensionat. Ajutat de sora lui și de un adolescent cu probleme, el reușește să își pună în aplicare planul de răzbunare contra fratelui său vitreg.

16. Good on Paper

Andrea este o tânără actriță aspirantă și comediană de stand-up care de ani buni a pus cariera pe primul loc în detrimentul vieții ei amoroase. Totul se schimbă atunci când cunoaște un absolvent de universitate de elită care lucrează în sfera financiară și care pare prea bun ca să fie adevărat. Filmul apare și poate fi urmărit din 23 iunie.

Sursa: www.elle.ro

Similar Posts