Multe dintre granițe s-au deschis, dorul de plaje este infinit, așa că nimic nu mai stă în calea unei escapade la mare. Poate doar întrebarea: ce împachetăm?

Deși toate adorăm tendințele, nicio garderobă nu este completă fără elementele esențiale, nici măcar cea pentru concediul la mare. Sunt piesele la care apelezi pentru a crea fiecare ținută. De la maioul simplu alb până la deux-piece-ul răcoros din in, acestea sunt piesele de care ai nevoie oricând îți faci valiza pentru o astfel de destinație. Așadar, am creat o listă care să te ajute să fii stylish sezon de sezon.

1. Costumul de baie

La plajă este extrem de important să te simți confortabil în pielea ta. Astfel, alege cel mai bine un costum de baie care să-ți flateze formele, să fie comod și practic. O variantă întreagă, într-o nuanță aprinsă de galben și cu un cutout subtil, va fi întotdeauna o alegere bună.

2. Ochelarii de soare

Ochelarii de soare sunt esențiali nu numai pentru un look stylish și cool, ci și pentru a-ți feri ochii de razele nocive ale soarelui. Așadar ai grijă ca atunci când alegi perechea care te va însoți să fie de cea mai bună calitate și cu protecție UV 100%. Citește articolul nostru despre cum să alegi perechea de ochelari de soare care ți se potrivește.

3. Geanta de plajă

Atunci când mergi la plajă, dar și în general prin stațiune sau când vizitezi un obiectiv turistic, este bine să ai la tine nenumărate lucruri, precum o sticlă cu apă, o eșarfă, o cremă cu factor de protecție și nenumărate altele. De aceea e bine să-ți achiziționezi o geantă încăpătoare care te poate însoți de dimineață până seara și pe care, de ce nu, o poți purta apoi și în oraș atunci când simți nevoia unui look care să-ți aducă aminte de vacanță.

4. Rochia albă

Nimic nu este mai potrivit pentru o escapadă în sezonul cald decât o rochie mini sau midi, din bumbac și neapărat de un alb optic. Se va integra de minune în peisaj, te va acoperi atunci când ai nevoie și este lejeră, confortabilă și răcoroasă. Alege însă un model care, chiar dacă la prima vedere pare clasic, să aibă un mic twist pentru un aer sofisticat.

5. Sandalele tip espadrilă

O altă piesă de care ai evident nevoie la mare este o pereche de sandale sau de espadrile. Sau, dacă nu vrei să-ți încarci bagajul prea mult, îți poți oricând achiziționa o pereche care le combină pe cele două. Un model în nuanțe de bej, alb și maro roșcat se va potrivi de minune atât cu peisajul, cât și cu orice ținută vei adopta.

6. Pălăria din paie

Un element pe cât de stylish, pe atât de necesar este pălăria de soare. Nu trebuie sub nicio formă să uiți de ea, pentru că în mod sigur nu vrei să te trezești cu vreo insolație. Astfel, eu îți recomand una statement, cu bor mai îngust în partea din față și mult mai lat în spate, pentru un look cool, dar safe.

7. Maioul alb

Atunci când mergi la plajă nu ai nevoie de mai mult decât un costum de baie și o rochie albă, lejeră, dar vei mai petrece timp și prin stațiune, plimbându-te sau vizitând. Și atunci un maiou alb este piesa perfectă. Se va potrivi atât cu un short din denim, cât și cu un pantalon din in sau o fustă tip sarong.

8. Short-ul din denim

Denim-ul este de departe unul dintre cele mai comode și versatile materiale, ceea ce-l face întotdeauna un aliat în orice situația. Din acest motiv, un short din denim va fi întotdeauna o alegere bună atunci când pleci la mare. Alege o variantă simplă, într-o nuanță de bleu deschis și eventual ușor distressed pe care să-l poți purta în orice moment al zilei în concediu.

9. Costumul din in

Dacă îți dorești în timpul vacanței o cină la un restaurant mai elegant sau pur și simplu ai nevoie de ceva un pic mai gros atunci când se lasă seara și temperaturile scad, un costum bej din in este tot ce ai nevoie. Îl vei putea purta fie ca atare, fie separat, ca de exemplu sacoul cu un short din denim sau pantalonul cu maioul alb. În concluzie cel mai bine este să împachetezi piese care se combină ușor între ele.

Sursa: www.elle.ro

Similar Posts