Cum vine vara și iese soarele toate femeile își doresc să poarte rochii vaporoase, spectaculoase, minimaliste sau romantice. Ei bine, este foarte important după ce criterii îți alegi rochia în funcție de stilul pe care îl ai, dar și în funcție de silueta ta.

Regula numarul 1: ia-ți timp să faci research și să probezi cât mai multe modele, nu cumpăra prima rochie care îți iese în cale doar pentru că nu mai ai răbdare să aștepti.

Iată câteva idei despre cum să îți alegi rochia în funcție de stilul pe care îl ai.

1. Minimalist

Dacă ești adepta minimalismului, nu vei putea achiziționa niciodată o rochie voluminoasă, cu volane și extrem de colorată. Așadar, îți recomand să te îndrepți către o rochie albă, cu tăieturi grafice, în stilul celei de la V:PM Atelier. Nu mai adăga niciun fel de accesoriu, sunt suficiente grafismele din croila acesteia.

2. Romantic

Alege o rochie într-o culoare pastelată precum galbenul pal sau verdele stins care să fie lungă și foarte lejeră. Nu trebuie neapărat să aibă volane ca să fie romantică. Mai degrabă contează coafura pe care o alegi și este de preferat să eviți una grafică. Lasă-ți părul desfăcut pe spate și adăugă chiar o fundă supradimensionată.

3. Sexy

Ei bine, dacă vrei să fii mereu sexy, îți sugerez să alegi de această dată o rochie într-o culoare puternică, lungă, dar foarte decupată, în stilul celei semnată Seen Users. Nu vei regreta această alegere deoarece te vei simți extrem de atractivă, de stylish și de modernă. Atitudinea contează!

4. Glam

Pentru un stil mereu glam și extrem de stylish îți recomand o rochie clasică, într-o culoare precum rozul puternic, care să îți pună silueta în evidență. Nu te teme să accesorizezi această ținută cu bijuterii vizibile aurii și chiar cu o pereche de ochelari de soare statement. Când este vorba despre un stil glam asumat, niciodată nu este „too much”. Așadar îndrăznește în această vară și experimentează styling-uri cât mai spectaculoase!

Sursa: www.elle.ro

Similar Posts