A trecut mai bine de un an de la izbucnirea pandemiei, iar vaccinarea și ridicarea graduală a restricțiilor ne încurajează să visăm așa cum obișnuiam s-o facem, la călătorii la munte și la mare. De data asta ne oprim la Marea Neagră și la căsuțe pe plajă care sunt departe de aglomerația resorturilor cunoscute.

La Marea Neagră și ale ei plaje din România avem o mică problemă: în perioadele aglomerate e greu să găsești cazări pentru care să nu plătești o avere ca să ai condiții rezonabile. Dar o opțiune simpatică pentru spiritele tinere sunt căsuțele de pe plajă, unele în care să te simți mai confortabil decât la cort, grație paturilor și saltelelor relaxante, dar și destul de aproape de natură.

Noi am căutat pe unele dintre cele mai liniștite plaje de la noi cele mai noi și populare căsuțe pe plajă în care te poți caza în zilele fierbinți de vară. Cu plăcere!

Inlan, Tuzla

Căsuțele tip container de la Inlan se află la 600 metri distanță de plaja Tuzla, ceea ce înseamnă că până la nisip vei face între 8 și 12 minute pe jos sau trei minute cu mașina.

Este vorba despre opt căsuțe într-o combinație de culori alb-albastru, fiecare cu terasă individuală și dotate complet cu aer condiționat, bucătărie, baie și un dormitor. Căsuțele sunt amplasate astfel încât să îți ofere intimitate și liniște, dar, totodată, foarte aproape de plajele Tuzla și Cochilia, pentru amatorii de socializare.

Pentru a te bucura complet de natură, ai la dispoziție peste 250 metri de gazon. Căsuța clasică, cea mai ieftină dintre cele oferite de complex, poate găzdui maximum trei persoane și dispune de un pat dublu și o canapea simplă în living/bucătărie.

Preț: de la 150 lei/noapte

Sea Village, Olimp

village6.jpg

Anul acesta, boema plajă Copahavana din Olimp găzduiește Sea Village, locul inspirat din EC Village, campingul de la Festivalul Electric Castle. Direct pe plajă, ocrotite de umbra pădurii, te întâmpină 40 de căsuțe cochete din lemn, care pot găzdui două, trei sau patru persoane și care îți oferă toate cele necesare pentru o vacanță confortabilă.
Căsuțele dispun de paturi cu saltele odihnitoare, un scaun, un covor și cuier care poate fi folosit și drept cuier pentru haine. Campingul dispune de băi și dușuri comune cu apă caldă non-stop și obiecte sanitare moderne. Amplasarea în inima pădurii face din acest loc de cazare o promisiune de răcoare, în zilele caniculare de vară, atunci când te saturi de baie și mare.

Preț: de la 50 euro/noapte

La Căsuțe Tașaul, Năvodari

Campingul La Căsuțe Tașaul se află în Năvodari, la 2,5 kilometri de plaja Mamaia și promite o experiență încântătoare în cele zece căsuțe de pe malul lacului Tașaul. Aceste case de vacanță sunt prevăzute cu un dormitor, o baie cu duș și uscător de păr, aer condiționat, WiFi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, bucătărie comună și lounge comun.
În plus, fiecare casă dispune de o grădină cu gazon verde impecabil, iar în apropierea proprietății se pot practica activități precum pescuitul, de pe ponton. Cei care s-au cazat la aceste căsuțe au apreciat curățenia, amabilitatea gazdelor și priveliștea extraordinară.

Preț: de la 350 lei/noapte

Căsuțe pe plajă, Gura Portiței

Este vorba despre un sat de vacanță situat pe o fâșie de nisip între Marea Neagră și limanul Golovița din Delta Dunării, fâșie care aparține de comuna Jurilovca. Plaja cu nisipul din cale afară de fin, specific acestei zone, și flora și fauna Deltei Dunării compensează pentru vidul financiar cu care pleci după o vacanță în acest resort.

Asta dacă nu alegi să te cazezi în căsuțele de pe plajă, în apropierea piscinei și a centrului de masaj, unele foarte cochete, vopsite în albul și albastru specific lipovenesc. Căsuțele pot găzdui doi adulți și dispun de grup sanitar și duș la comun.

Preț: 200 lei/noapte

Sursa: www.lovedeco.ro

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *