Un trenci, cu siguranță reprezintă articolul vestimentar de care ai nevoie în fiecare toamnă și de care vei fi sigură că nu se va demoda niciodată.

Astfel, de ani încoace, acesta este integrat cu succes atât în ținutele femeilor cât și în cele ale bărbaților, contribuind cu un plus de rafinament și eleganță. Totodată și-a păstrat popularitatea în timp datorită materialului care protejează de ploaie dar și a modului versatil în care poate fi purtat.

Așa că, indiferent de contextul în care urmează să te afli și implicit de stilul pe care trebuie să-l adopți, alege să porți un trenci, stilizează-l în mod corespunzător, adaugă accesoriile potrivite și ești pregătită.

Iată când și cum poți purta trenciul, astfel încât să arăți bine în cadrul oricărei ocazii:

O ieșire de noapte în oraș

Ai pregătit o seara cu fetele? Ei bine, înseamnă că ai nevoie de o ținută în care să te simți confortabil dar care să transmită, în același timp feminitate. Nu trebuie să stai prea mult pe gânduri. Alege un trenci clasic și atașează o curea din piele elegantă. Mai ai nevoie de o pereche de cizme lungi, câteva bijuterii și o geantă de mărime medie sau mică. Poți alege din varietatea de genți de damă de la Barneystore.ro si vei atrage toate privirile! O opțiune originală poate fi să transformi trenciul în rochie.

Mersul la cumpărături

De obicei, când mergi să faci cumpărăturile necesare, probabil adopți un stil sport cât mai confortabil – hanorac, pantaloni de trening, adidași. Ce bine că un trenci se potrivește de minune cu o astfel de ținută. Poți adăuga și o șapcă pentru un plus de stil și chiar dacă nu ți-ai dorit asta neapărat, uite că vei transmite un aer fashionist chiar și în supermarket sau atunci când ești în căutare de noi haine. Adoptă acest look și pentru o plimbare de seară în aer liber sau atunci când călătorești.

Masa în oraș

Construiește o ținută casual, relaxată, cu trenciul din garderobă. În această situație ai la dispoziție o mulțime de variante și îți poți folosi inspirația de moment pentru cele mai reușite potriviri. Poate ai un trenci colorat. Atunci nu ezita să-l porți! Va fi ideal în acest context. Îndreaptă-ți atenția către o fustă plisată sau o pereche de pantaloni largi. Îmbracă o cămașă lejeră sau puloverul tău preferat, călduros.

Întâlnire de business

O întâlnire de business e posibil să te pună în dificultate, deoarece îți dorești să transmiți în cel mai sugestiv mod, profesionalism și seriozitate. În cazul acesta un trenci poate reprezenta salvarea ta. Alege unul într-o nuanță neutră, în așa fel încât să se potrivească cu restul ținutei în cazul în care aceasta va avea printuri sau culori.

Accesorizează-l cu bijuteriile care se află în trend anul acesta fără să încarci foarte mult și poartă o pereche de pantofi stiletto. Deja îți imaginezi bunul gust și încrederea de sine pe care o vei transmite prin toate aceste elemente?

În concluzie, un trenci poate reprezenta alegerea ideală și o opțiune sigură în situații variate. Dacă îl accesorizezi și îl completezi cu articole vestimentare corespunzătoare vei putea crea ținute casual, sport, office dar și elegante. Așa că, știi pe ce să mizezi atunci când îți dorești un look fashionist, stilat și corect realizat. Cu un trenci în garderobă, poți să afirmi că ești pregătită de toamnă și bineînțeles, de zilele ploioase.

Sursa: www.elle.ro

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *