Tricotajele sunt indispensabile în fiecare sezon rece. Chiar dacă ai vrea să le eviți, este imposibil. Pur și simplu vei simți nevoia să porți un pulover din cașmir care ia forma siluetei tale și se potrivește cu absolut orice!

Ei bine, poate ți se pare că tema tricotajelor a devenit un clișeu pentru tine atunci când se apropie iarna dar sunt sigură că poți evita acest lucru fiind creativă și schimbând complet styling-urile clasice cu tricotaje.

În primul rând, îți sugerez să alegi culori puternice, nu doar bejuri și gri-uri, apoi, pariez că te-ai plictisit de cele oversized (de câțiva ani sunt sigură că auzi doar despre cardiganele imense), așadar îți voi da câteva tips-uri despre cum să porți altfel de tricotaje, dar și cum să le stilizezi astfel încât să fii convinsă că sunt piesele „it” ale sezonului rece.

1. Culorile puternice

Alege un pulover roșu sau verde pe care să îl porți cu o pereche de pantaloni negri pentru un contrast pe măsură. Ce zici de o pereche de cizme de călărie și o poșetă oversized? Nu purta machiaj ci doar o pereche de cercei supradimensionați, geometrici, aurii.

2. Lenjeria

Chiar dacă nu îți vine a crede, designerii au creat lenjerie tricotată! Un sutien tricotat arată spectaculos atâta timp cât îl porți cu un cardigan fluffy, oversized, din cașmir și cu o pereche de pantaloni baggy din același material. Iar chiloții tricotați cu talie înaltă pot fi lăsați la vedere dintr-o pereche de jeanși baggy.

3. Mânecile bufante

Un pulover bej cu mâneci bufante poate fi asortat cu o pereche de pantaloni de stofă și pantofi bărbătești. Adaugă un colier masiv auriu și un clutch colorat.

4. XXS

Investește într-un pulover minuscul negru sau alb, din cașmir și poartă-l cu o fustă lungă din mătase, o pereche de bocanci, sau, dimpotrivă, o pereche de sandale ultra sexy, în funcție de stilul tău. Silueta ta va fi spectaculoasă iar tu vei adora acest look pentru sezonul rece.

5. Mix&Match

Mixează imprimeul puloverului cu cel al pantalonilor sau al fustei pe care alegi să le porți. Este un act de curaj iar ținuta ta va fi spectaculoasă indiferent dacă vorbim despre imprimeuri black&white, despre imprimeuri psihedelice sau despre animal print. Este momentul să îndrăznești, moda îți permite, așadar nu rata ocazia!

Sursa: www.elle.ro | Domnica Margescu

Similar Posts