Sursa: pexels.com

Compania MOL România anunță o nouă ediție a unui program de finanțare, care le oferă posibilitatea tinerilor din mediile defavorizate (în special mediul rural) să facă școala de șoferi.

Programul de finanțare se numește „Permis pentru viitor” și a ajuns la a șaptea ediție. Acest proiect este realizat în colaborare cu Fundația pentru Comunitate, iar tinerii interesați de finanțare pot trimite solicitări până la data de 21 ianuarie 2022.

Persoanele eligibile pentru acest proiect de finanțare sunt tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani. Se pot înscrie cei care vor permis de conducere de categorie B, C sau D, inclusiv pentru tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie.

În cadrul programului de finanțare „Permis pentru viitor” 116 tineri au reușit să devină șoferi: au obținut permis de categoria B, 17 categoria C și un atestat, o tânără are carnet categoria B pentru automobil adaptat, un tânăr a luat examenul pentru categoria B96 (care permite suma MMA autoturism + rulotă/remorcă până la limita de 4.250 kg), și un tânăr are permis pentru tractoare agricole.

Alți 33 de tineri își continuă studiile sau sunt programați pentru examen, mai anunță compania.

Sursa: www.promotor.ro | Daniel Samoilă

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *