În locul meselor întinse în jurul cărora se strângea de obicei toată familia extinsă, prieteni sau chiar vecini, și anul acesta vom petrece doar cu cei care locuiesc alături de noi. Poți îmbina utilul cu plăcutul în ceea ce privește ținutele pentru Crăciun. Este simplu să faci o ținută confortabilă de casă să arate precum un outfit elegant atent construit.

Iată câteva idei pentru ținute de Crăciun frumoase și confortabile:

Top elegant și jeanși

Cea mai simplă combinație, care poate fi în același timp lejeră și elegantă, este asocierea dintre o bluză sofisticată și o pereche de jeanși. Alege cămășile din voal, bluzele din mătase sau decorate cu cristale, perle sau dantelă. De asemenea, materialele cu străluciri metalice, catifeaua și satinul oferă o alură festivă și se potrivesc perfect de sărbători.

Rochie tricotată

Rochiile tricotate sunt în tendințe deja de luni bune și par să fie preferatele fashionistelor când vine vorba de ținutele lejere și feminine care pot fi purtate în casă. Sunt în trend în special rochiile tricotate cu lunii verticale, care creează un efect vizual de alungire.

Rochie din catifea

Catifeaua este materialul emblematic pentru ținutele de Crăciun. Este sofisticat și are o strălucire discretă care îi oferă o alură prețioasă, ce se asortează de minune cu perioada festivă. Alege nuanțe reprezentative pentru Crăciun, așa cum sunt tonurile de roșu bordeaux sau verde smarald.

Pulover și fusta din paiete

O altă asociere simplă și interesantă este cea formată din fustă sau pantaloni din paiete și un pulover micro sau supradimensionat. Contrastul de culori și texturi este unul puternic și interesant, ideal pentru o ținută de sărbători.

Pulover supradimensionat și rochie de vară

Vrei să incluzi rochiile tale vaporoase de vară și în ținutele pentru sezonul rece? O opțiune este aceea de a purta o rochie subțire cu un pulover supradimensionat. Acest look se potrivește cel mai bine cu rochiile furou, care sunt realizate de obicei din materiale cu aspect prețios, pe care să le completezi cu un pulover în aceeași culoare. Vei obține o ținută monocromatică foarte frumoasă, ideală pentru Crăciun.

Sursa: www.eva.ro

Similar Posts